ALİ DİNÇER'DEN KADINLARA ANLAMLI ZİYARET
Eklenme : 08.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ALİ DİNÇER'DEN KADINLARA ANLAMLI ZİYARET

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer kadınların günlerini kutlayarak karanfil hediye etti. Dinçer, "Çineli kadınlarımız için durmadan çalışacak onlar için huzurlu ve daha yaşanılır bir Çine'yi hep birlikte inşa edeceğiz" dedi.



Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, farklı kurum ve kuruluşları ziyaret ederek kadınlarla bir araya geldi. Dinçer'e; eşi Yeliz Dinçer, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı'nın da katılımı ile gerçekleştirilen ziyarette Başkan Adayı Ali Dinçer kadınların günlerini kutlayarak karanfil hediye etti. 

Başkan Adayı Ali Dinçer, "Anadolu topraklarında yaşayan yaşamın yüce varlıkları eli öpülesi analarımız ve kadınlarımızı bu anlamlı günde ziyaret ettik. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, kadınların sosyal, ekonomik, kültürel ve siyasi başarılarını kutladığımız, kadın hakları ve eşitlik mücadelesine odaklanan özel bir gündür. Kadınların toplumdaki rollerinin ve katkılarının önemini vurgular. Bu gün, kadınların geçmişteki mücadeleleri ve bugünün kazanımlarıyla doludur. Kadınlar, her alanda varlık göstermekte, liderlik etmekte ve değişimi şekillendirmektedir. 8 Mart, kadınların seslerini duyurduğu, haklarını aradığı ve toplumun her alanında eşitlik ve adalet için mücadele ettiği bir gün olarak anlamını korumaktadır. Çineli kadınlarımız için durmadan çalışacak onlar için huzurlu ve daha yaşanılır bir Çine'yi hep birlikte inşa edeceğiz" şeklinde konuştu. 


Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA