ALİ DİNÇER: ÜÇLÜ HİZMET GÜÇLÜ ÇİNE
Eklenme : 12.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ALİ DİNÇER: ÜÇLÜ HİZMET GÜÇLÜ ÇİNE

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Umurköy mahallesinde halk ile buluştu. Ali Dinçer, “Üçlü hizmet güçlü Çine ve Aydın olsun diyerek sizlerden destek istiyorum” dedi.



Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, seçim çalışmaları kapsamında Umurköy mahallesini ziyaret etti. Coşkulu karşılaması ile miting havasında gerçekleşen ziyarette; Dinçer’e, Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar ve Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Kadın kolları Ayşe Tozar, AK Parti Gençlik Kolları Kaan Namlı, MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç, Belediye Meclis üyesi adayları, önceki dönem AK Parti İlçe Başkanları Kaan Güney, Erkan Özkaya, Mehmet Tosun ve partililer eşlik etti.

“İŞİMİZ ÇİNE GÜCÜMÜZ ÇİNE”

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “31 Mart yerel seçim için saha çalışmalarımız devam ediyor. Çok yoğun bir tempo ile çalışmalarımızı yapıyoruz. Hemşerilerimiz bizi kabul etti ve bağırlarına bastılar. Her kesim ile görüşüyoruz. STK başkanlarımız yanımızda. Sokak ile esnaf ile iç içeyiz. Hane hane geziyoruz ve kendimizi anlatıyoruz. Çine bu dönem bambaşka ve çok güzel olacak inşallah. Biz projelerimizi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçek belediyecilik vizyonuyla anlatıyoruz. Çine’ye artık gerçek belediyeciliği getirmek istiyoruz. Çineli artık hizmet istiyor. Yıllardır vatandaşlar belediyeden hizmet görmedi. Bizler yola çıkarken hakka hizmet, halka hizmet düşüncesi ile yola çıktık. Sizlerin desteği ile projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz. Ayrıştırmadan ötekileştirmeden hizmet etmek istiyoruz. Üçlü hizmet güçlü Çine ve Aydın olsun diyerek sizlerden destek istiyorum. İnşallah 31 Mart’ta çok güçlü bir destekle sandıktan çıkacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.


Haber Resimleri















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA