ALİ DİNÇER' SÖZÜMÜZ SÖZ' DEDİ
Eklenme : 23.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ALİ DİNÇER' SÖZÜMÜZ SÖZ' DEDİ

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, "Beni ve ailemi hepiniz tanıyorsunuz. Biz söz verdik mi tutarız. Sözümüz söz. Biz Çine’ye ve mahallelerimize hizmet sözünü veriyoruz" dedi.



Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, mahalle ziyaretleri kapsamında Elderesi, Altınova, Doğanyurt, Kadakollar, Cumalı ve Camızağlı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

MHP Çine İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Kazım Oluç memleketi Camızağılı'da konuştu. Oluç, “Bu seçim herkes için çok önemli. Yıllarca belediyenin nasıl yönetildiği meydanda. Buna dur demenin zamanı geldi. Hepinizin evladı olarak sizlerden bu seçimde değişim için Ali Dinçer’i seçin” ifadelerini kullandı.

"DEĞİŞİM İÇİN OYLARINIZA TALİBİM"
Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “Mahallelerimizde yaşayan halkımız bizden ne isterse onu yapacağız. Öncelikle bizleri böyle coşkuyla ve sevgiyle karşıladığınız için teşekkür ederim. Çine’de sadece belediyecilik yapmak için gelmek istemiyoruz. Halkımızın dertlerine derman olmak, hangi mahallede ne ihtiyaç varsa onlara odaklanmak amacımız. Beni ve ailemi hepiniz tanıyorsunuz. Biz söz verdik mi tutarız. Sözümüz söz. Biz Çine’ye ve mahallelerimize hizmet sözünü veriyoruz. İnşallah sizlerin destekleri arkamızda olduğunuz sürece sözlerimizi tek tek yerine getirerek Çine’yi ve mahallelerini kalkındıracağız. Değişim için oylarınıza talibiz” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri

















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA