ALİ DİNÇER: SİZLER İÇİN 24 SAAT ÇALIŞACAĞIMA SÖZ VERİYORUM
Eklenme : 26.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ALİ DİNÇER: SİZLER İÇİN 24 SAAT ÇALIŞACAĞIMA SÖZ VERİYORUM

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, baba ocağı Kahraman Mahallesi’ni ziyaret etti. Dinçer, “Sizler için 24 saat çalışacağım, söz veriyorum” dedi.

 



Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, baba ocağı Kahraman Mahallesi’ni ziyaret etti. Kahraman Mahalle halkı ile buluşan Dinçer projelerini vatandaşlara tanıttı. Dinçer, “Sizlerin teveccühüne layık olmaya çalışacağım. Sizler bizlere bu desteği verdikten sonra bizim sırtımız yere gelmez. Bugün kendi topraklarımdayım. Bu desteği bana hissettirdiğiniz için teşekkür ediyorum. İnanıyorum. 25 yıldır bu memleket uyutuldu. Bıçak artık kemiğe dayandı. Artık insanlar kendileri için değil çocukları torunları için bir şeyleri düzeltmek istiyorlar. Ben bu akşam baba ocağı dede topraklarından söz istiyorum. Allah sizlerden razı olsun. Bende sizin için 24 saat canla başla çalışacağıma söz veriyorum” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri




















Kullanıcı 27.03.2024 18:33
AKP kazanırsa olacak olan zammm lara hazırlıklı olun ahaliii


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA