ALİ DİNÇER: ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI
Eklenme : 28.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ALİ DİNÇER: ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Hallaçlar ve Dorumlar Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Adayı Ali Dinçer, “Çine’nin değişimi için sizlerden destek istiyorum. Şimdi değişim zamanı” dedi.



AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Hallaçlar ve Dorumlar Mahallesi’ni ziyaret etti. Dinçer’e; AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ve partililer eşlik etti.

“ÇİNE ÖRNEK BİR İLÇE OLACAK"

Çine halkının artık değişimden yana olduğunu vurgulayan AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Yıllardır Çine’mizi yöneten zihniyetin ilçemize ne kadar büyük zararlar verdiğini hepiniz görüyorsunuz. AK Belediyecilik ile tanışan çevremizdeki ilçelerle Çine’mizi kıyasladığımızda, bunu daha net olarak görmekteyiz. Çine’nin mevcut Başkanı ve Belediye Başkan Adayı olan kişi, ilçemizi beğenmediği için yıllardır Aydın merkezde oturmaktadır. İnşallah sizlerin de desteği ile 31 Mart seçimleri sonrasında onlarında tekrar Çine’ye dönmelerini sağlayacağız. Şu an onların adeta köye dönüştürdüğü Çine, önümüzdeki dönem örnek bir ilçe haline gelecek. Cumhur ittifakı Belediye Başkan Ali Dinçer ve meclis yelesi adayları için oylarınıza talibiz” dedi.

“ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI”

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “Ben Çine sevdalısı Çine aşığı bir dedenin torunuyum. Merhum dedem Ali Dinçer’in Çine ile ilgili güzel hayalleriyle büyüdüm. 1975 yılında doğdum ilk ve ortaöğretimimi Çine’de tamamladım liseyi Aydın’da bitirdikten sonra Kütahya Dumlupınar Üniversitesi beden eğitimi bölümünden 1998 yılında mezun oldum. Afyon’da göreve başladım 2000 yılında eşim diş hekimi Yeliz Dinçer’le evlenip Çine’ye yerleştim. Akçaova da göreve başladım. 2003 yılında Mehmet Tuncer Anadolu lisesine atandım. 2015 yılına kadar Çine‘de farklı okullarda görev yaptım 2015 2023 yılları arasında Çine gençlik ve Spor ilçe müdürlüğü görevini yürüttüm. Sizlerin bu coşkulu karşılamalarını karşılıksız asla bırakmayacağız. Yol yapmakla, park yapmakla belediyecilik olmaz. Bunlar belediyenin asli görevleri. Bunlar bizi ileriye götürmez. Sizlerin refahı ve daha iyi bir yaşam tarzı sürdüre bilmeniz için projelerimiz var. Gençlerimiz, yaşlılarımız, çiftçimiz, sanayicimiz, esnafımız bizler bütünüz. Projelerimizde bir bütün olarak Çine için ve Çine halkı için hazırlandı. Bir kere de beni deneyin Ali Dinçer ve ekibimizle Çine’nin değişimi için sizlerden destek istiyorum. Şimdi değişim zamanı” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri






















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA