ALİ DİNÇER: SADECE BİR GÜN DEĞİL HER ZAMAN ÖZEL BİREYLERİN YANINDA OLACAĞIZ
Eklenme : 21.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ALİ DİNÇER: SADECE BİR GÜN DEĞİL HER ZAMAN ÖZEL BİREYLERİN YANINDA OLACAĞIZ

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Down Sendromu Farkındalık Günü dolası ile Özel Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Dinçer, 'Sadece bir gün değil her zaman özel bireylerin yanında olacağız' dedi.



Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer eşi Yeliz Dinçer ile birlikte 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü dolayısı ile Down sendromlu çocuk ve gençlerin eğitim gördüğü Özel Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Çocuklarla tek tek ilgilenen Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, ülkemizde 70 bin civarında Down sendromlu bireyin yaşadığını belirtti. 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nün önemine vurgu yapan Dinçer, Özel Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkez Müdürü Mustafa Gökcen ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Özel Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkez ziyaret ettik. Buradaki çocuklarımız tarafından coşkuyla karşılandık. Ülkemizde 70 bin civarında Down sendromlu kardeşimiz var. Bugün, Down Sendromu Farkındalık Günü'nde, farklılıklarımızı kutluyoruz ve toplumda birlikte daha kapsayıcı bir gelecek için çaba gösteriyoruz. Her bireyin benzersiz güzellikleri ve değerleri olduğunu hatırlayarak, herkesin hak ettiği sevgi ve saygıyı görmesini sağlamak için birlikte çalışıyoruz. Down sendromlu bireylerin yaşamlarımıza kattığı zenginlikleri kutluyor ve onların potansiyellerini keşfetmeye devam ediyoruz. Birlikte daha anlayışlı, daha kucaklayıcı ve daha destekleyici bir dünya için el ele verelim. Sadece bir gün değil her zaman özel bireylerin yanında olacağız” ifadelerini kullandı.


Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA