ALİ DİNÇER: MUSTAFA SAVAŞ ALİ DİNÇER EL ELE ÇİNE ŞAMPİYONLAR LİGİNE
Eklenme : 09.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ALİ DİNÇER: MUSTAFA SAVAŞ ALİ DİNÇER EL ELE ÇİNE ŞAMPİYONLAR LİGİNE

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “Mustafa Savaş Ali Dinçer el ele Çine şampiyonlar ligine” dedi.



Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Yolboyu ve Cumalı Mahallelerini ziyaret etti. Dinçer’e; eşi Yeliz Dinçer, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert ve partilileri eşlik etti. Vatandaşlara projelerini anlatan Başkan Adayı Ali Dinçer, Aydın’da Mustafa Savaş Çine’de kendisine destek istedi.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: Çine Belediyesi düzgün çalışmadı. Artık bir dur deme vakti geldi. Vaat ettikleri hiçbir hizmeti yerine getirmediler. 2019 yılında yapmış oldukları vaatler ve broşürler burada. Solucan gübresi fabrikası, soğuk hava deposu, prina işletme tesisi, kestane fabrikası, fıstık işleme tesisi, turizm yaylası tesisi, Akçaova sanayi sitesi, Kalabak Marsiyas Çayı Projesi, Atatürk Ekolojik Parkı gibi birçok vaatleri yerine getirmediler. Yatağan 2019 yılında Cumhur İttifakı ile tanıştı. 2019 yılında Çine ve Yatağan’ın bütçesi 40 milyon liraydı. Beş yılda bize 3 kat fark attılar. Çinemizin geleceği için AK Belediyecilik ile tanıştırmak zorundayız. Büyükşehir’de iyi kötü günümüzde hep yanımızda olan kapısı her zaman açık Mustafa Savaş abimiz, Çine’de Ali Dinçer bu saatten sonra Çine’yi kimse tutamaz. Hizmet üstüne hizmet yapacağız.

DİNÇER: ARKAMIZDA DEVLET VAR

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “Çok güzel projelerimiz var. Bunların içerisinde sizleri yazın sıcaktan kışın soğuktan kurtaracak iki projemiz var. Birisi mahalle konaklarımız bu sosyal alanlarda cemiyetlerimizi rahatlıkla gerçekleştirebileceksiniz. İkincisi ise akıllı duraklarımız. Sizleri yazın sıcaktan kışın soğukta beklemekten kurtaracağız. Bu arkadaşlar kendilerini çok kültürlü zannediyorlar. Atatürkçüler ya Çine’de tiyatro ve sinema salonu hiçbir şey yok. Kültür merkezi yapacağız. Atatürkçülüğü bizden öğrenecekler. Spor salonları yapacağız. Yapamadıkları o kadar çok şey var ki 5 yılda inanın Çine’yi biz bile tanıyamayacağız. Arkamızda devlet var. Devletin gücü gelecek Çine’ye. Mustafa Savaş Ali Dinçer el ele Çine şampiyonlar ligine. Yüreğim yanıyor yarın başlamak koşmak istiyorum. Enerjimiz ekibimiz tam. Hep birlikte çalışacağız. Öyle bir şaplak yapıştırın ki onlara yerle yeksan olsunlar. Bir kere beni deneyin beğenmezseniz beni de gönderin” şeklinde konuştu.

NAMLI: TAŞIMA SU İLE DEĞİRMEN DÖNMEZ

AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı, “Gençlik Spor Merkezi’nde Ali hocamızın yaptıklarına şahidiz. Sayın başkanımız ayrıca benim öğretmenim. Allah nasip ederse 31 Mart akşamı yapacaklarına kefiliz. Size şunu söylemek istiyorum. Yolboyu’nda kim oturmaz. Yolboyu’nu beğenmeyen. Bize Çine için sevdası olan hedefleri olan hayalleri olan bir belediye başkanı lazım. Şunu söylemek istiyorum. Taşıma su ile değirmen dönmez. Aydın’dan gelip gitmek ile Çine yönetilmez” dedi.


Haber Resimleri















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA