ALİ DİNÇER: KARAKOLLAR MAHALLEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Eklenme : 27.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ALİ DİNÇER: KARAKOLLAR MAHALLEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Karakollar Mahallesi’ndeki Kireççi Deresi’nin ıslah çalışmasını ziyaret ederek, “Karakollar Mahallemize hayırlı uğurlu olsun daha çok çalışacağız” dedi.



Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ve meclis üyesi adayları ile birlikte DSİ tarafından Karakollar Mahallesi Kireççi Deresi’nde başlatılan ıslah çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Adayı Ali Dinçer, “Üçlü hizmet dediğimiz bu. Devletimiz ile birlikte Çinemiz için çalışıyorum. Göreve gelmeden hizmetlerimiz gelmeye başladı çok şükür. Yıllardır muhtarımız Gültekin Celep ve mahalle sakinlerimizin büyük sorunu olan Kireççi Deresi Islah çalışmaları başlamıştır. DSİ 21.Bölge Müdürlüğümüzün tarafından imzalanan sözleşme kapsamında, Çine bağlı Karakollar mahallesinde bulunan Kireççi Deresine 1.100 metre U kesitli betonarme duvarlı kanal ve menfez imalatı yapılacak. Devletimiz Karakollar mahallesine, sözleşme bedeli 14 milyon 300 bin300 TL yatırım hizmetini sunmuştur. Yaklaşık 2 ay içinde bitirilmesi planlanan ıslah çalışmasının Karakollar Mahallesine hayırlı olmasını dilerim. Emeklerinden dolayı başta AK Parti Aydın Milletvekili ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve DSİ müdürlüğümüze teşekkür ederim. Karakollar Mahallemize hayırlı uğurlu olsun daha çok çalışacağız” diye konuştu.

Karakollar Mahalle Muhtarı Gültekin Celep, “Yıllardır Mahallemin sorunun çözümünde yardımcı olan AK Parti Milletvekilimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Savaş’a başta olmak üzere, Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayımız Ali Dinçer’e, DSİ 21. Bölge Müdürümüz Birol Çınar’a ve tüm emeği geçen herkese mahalle sakinlerim ve kendim adına teşekkür ederim” dedi.


Haber Resimleri





Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA