ALİ DİNÇER: HİZMET İÇİN ÇİNE GÖREV AŞKI İÇİN ÇİNE
Eklenme : 11.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ALİ DİNÇER: HİZMET İÇİN ÇİNE GÖREV AŞKI İÇİN ÇİNE

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer Soğancılar Mahallesi Şeyhler mevkisinde halk ile buluştu. Dinçer, “Canı gönülden inanıyorum ki bu sefer bizimle beraber olacaksınız. İnancımız tam. Hizmet için Çine, görev aşkı için Çine” dedi.



Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Soğancılar Mahallesi Şeyhler mevkisinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Adayı Ali Dinçer, “Rabbim ibadetlerimizi kabul eylesin. Bugün teravih namazını birlikte kıldık. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. 31 Mart’ta büyük desteklerinizi bekliyorum. 1 Nisan’da iş başına geçersek, Çine ve Çineliler için fazlasıyla çalışacağız. Benim bu mahalleye ayrı bir muhabbetim var. Ayrı birlikteliğimiz muhabbetimiz olan güzel insanlar yaşıyor. Bu mahalleyi çok seviyoruz. Çinemizi çok seviyoruz. Belediye başkanlığı koltuğunu alalım istemiyoruz o koltuğa bir şeyler vermek istiyoruz. Çok heyecanlıyım. Yüreği benim ile atan insanları görüyorum bu beni çok heyecanlandırdı. Öğretmenler Günü’nde bu mahallede bir anım var. O gün etkinlikte bunalmış ve dışarı çıkmıştım. Baktım dışarda çocuklar top oynuyor. Çocuklardan birinin ismi Ege idi. Çocuklarımız o vakit benden halı saha istemişti. Yani ilk sözümü Ege ve arkadaşlarına vermiş oldum. Bu mahallenin hizmet alamaması beni çok üzüyor. Bu mahalle ile ilgili çok projelerimiz var. Çine’ye hizmet ve Çine’nin yaşanabilir bir yer olması için bizleri denemenizi istiyorum. Bir kerede beni deneyin, beğenmezseniz çalışmalarımızı bir daha seçmeyin. Canı gönülden inanıyorum ki bu sefer bizimle beraber olacaksınız. İnancımız tam. Hizmet için Çine, görev aşkı için Çine. Hepinizin Ramazan Ayı mübarek olsun” şeklinde konuştu.

"SİZİN İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIM"

“Taş taş üstüne koyanlardan Allah razı olsun” diyen Başkan Adayı Ali Dinçer, “Devletimiz arkamızda. Çok güzel işler başaracağız. Çine’de eksiklerimiz çok fazla. Bunları acilen gidermemiz ve ilçemizi kalkındırmamız lazım. Sevgili dostlar derdimiz çok. Çine’nin bu halde olmasına vicdanımız el vermiyor. Şuandaki belediyenin son kullanma tarihi doldu. Bu ilacı değiştirmemiz lazım. Sizin için çok çalışacağım. Devamlı sizin içinizde olacağım” diye konuştu.  


Haber Resimleri


















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA