ALİ DİNÇER: GÖREVE GELMEDEN HİZMETLERİMİZ BAŞLADI
Eklenme : 13.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ALİ DİNÇER: GÖREVE GELMEDEN HİZMETLERİMİZ BAŞLADI

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Kireççi Deresi’nin ıslah projesinin imzalandığını müjdeleyerek, “Göreve gelmeden hizmetlerimiz başladı. Üçlü hizmet güçlü Çine” dedi.



Çine’nin Karakollar Mahallesi Kireççi Deresi Islah çalışmaları için sözleşmenin DSİ tarafından imzalandığını müjdeleyen Başkan Adayı Ali Dinçer, “Daha önce Akçaova’da Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından yapımı devam eden köprü inşaatında incelemelerde bulunmuştuk. Halkımızın sesine kulak veriyor acil sorunlara öncelik sunuyoruz. AK Parti Aydın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın katkılarıyla gerçekleşen Karakollar Mahallemizdeki Kireççi Deresi Islahı işinin sözleşmesi yapıldı. DSİ 21.Bölge Müdürümüz Birol Çınar ile yüklenici firma tarafından imzalar atıldı. İmzalanan sözleşme kapsamında Kireççi Deresine bin 100 metre U kesitli betonarme duvarlı kanal ve menfez imalatı yapılacak. Devletimiz Karakollar Mahallesine sözleşme bedeli 14 milyon 300 bin 300 TL yatırım hizmetini sundu. 450 takvim günü içinde bitirilmesi planlanan ıslah çalışmasının Karakollar Mahallesine hayırlı olmasını dilerim. Başta Sayın Milletvekilimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Savaş’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim. ‘Üçlü Hizmet Güçlü Çine’ sloganımızda anlatmaya çalıştığımız budur. Bu getirdiğimiz yatırımlarla seçildiğimiz andan itibaren Çine’miz için arkamızda her daim devletimizin gücü olduğunu bir kerede vurgulamak isterim. Her zaman dediğim gibi ‘Mustafa Savaş ve Ali Dinçer el ele Çine şampiyonlar ligine. Göreve gelmeden hizmetlerimiz başladı” şeklinde konuştu.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA