ALİ DİNÇER: GENÇ GİRİŞİMCİLER VE KİRACILARA MÜJDE
Eklenme : 15.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ALİ DİNÇER: GENÇ GİRİŞİMCİLER VE KİRACILARA MÜJDE

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “Çinemizde eksikliği hissedilen küçük sanayi sitemizi inşa edeceğiz” dedi.



AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Çine’de küçük bir sanayi sitesi ihtiyacı olduğunu belirtti. Sanayi alanında büyüme ve gelişim için yeni bir sanayi sitesinin şart olduğunu vurgulayan Başkan Adayı Ali Dinçer, “Şu an hali hazırda bulunan sanayi sitemizde çevre düzenlemesi yapacak ardından küçük bir sanayi sitesi daha inşa edeceğiz. Bu sanayi sitesi artık talepleri karşılamaz hale geldi. Yeni inşa edeceğimiz küçük sanayi sitesinde eksikliği hissedilen dükkanlar inşa edecek ve kiracılarımızı dükkan sahibi yapacağız. Bu sanayi sitesinde işletmecilerimize daha modern bir alt yapı olanağı sağlayacak ilçemize daha kolay hizmet etmeleri için çalışacağız. Yeni sanayi sitemizde önceliğimiz kiracılar ve genç girişimciler olacak” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri





Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA