ALİ DİNÇER: ÇİNE'Yİ MARKA KENT YAPACAĞIZ
Eklenme : 29.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ALİ DİNÇER: ÇİNE'Yİ MARKA KENT YAPACAĞIZ

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “Çine’yi marka kent yapacağız” dedi.



Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Evciler Mahalle halkı ile buluştu. Dinçer, “Tüm ilçeler Çine’den çıkacak bir kıvılcımı bekliyor. Bu kıvılcım başlarsa Aydın’a kadar gider. Ailemin ve sizlerin destekleriyle bu seçimi Allah’ın izniyle bu seçimi alacağımızdan eminiz. Sizlere ve kendimize güveniyoruz. Her zaman her daim sizin içinizden biri olmaktan gurur duydum. Devlette asla ayırt etme kayırmaca yok. Projeler hazırladık bir sene için de projelerimizi devlet hayata geçirdi. Devletimiz gücünü ve babalığını gösterdi bu memlekete, yeter ki siz projelerinizi hazırlayın. Şu çok acıdır, burada 20 yıllık bir belediye var. Ama hiç gördünüz mü devletin katkısıyla bir proje hazırladıklarını. Çünkü yok projeleri. Proje hazırlamak istemiyorlar. Çünkü devletin gücünü Çine’ye girmesini istemiyorlar. Tahammülleri yok. Amaçları yapmak değil yıkmak. Çok badiler atlattık, hastalık, deprem gibi çok şükür devletimiz dimdik ayakta. Bizde istiyoruz ki devletin gücü yanımızda olsun. Aydın Büyükşehirde Mustafa abimiz belediye başkanı olsun. Çine’de bizlere destek verin Çine ‘de biz belediye başkanı olalım. Çine’yi marka kent yapacağız. Çine’nin bir şifreye ihtiyacı var. Mustafa Ali’dir bu şifre. Aydında Mustafa Çine’de Ali’dir. Mustafa Savaş Ali Dinçer el ele Çine şampiyonlar ligine” ifadelerini kullandı.


Haber Resimleri













Kullanıcı 29.03.2024 21:21
Emeklilere müjde diyorsunuz ya AKP LI şahıslar siz seçime fazla oy toplamak için insanlara zarf zarf para dağitiyorsunuz ya Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın siz parayla insan satın alıyorsunuz o para verdiğiniz insanlar koyu CHP li dır inşallah ve öyle de şu ramazan ayında kul hakkına girmeyin gerçi bi kulaginizdan girer bi kulaginizdan çıkar siz ezan okunurken havai fişekler patlatıp müzik çalan şerefsizsiniz dindar deyip geziniyorsunuz ortalıkta namaz kılıp oruç tuttuğunuz şüpheli sizin Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın sizi inşallah bu yaptığınız kul hakları ailenizden bi yerden çıksın inşallah tüüü


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA