ALİ DİNÇER: ÇİNE'Yİ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
Eklenme : 07.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ALİ DİNÇER: ÇİNE'Yİ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, sivil toplum kuruluş temsilcilerini ziyaret etti. Ali Dinçer, “Çine’yi hep birlikte yöneteceğiz” dedi.



AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Ali Dinçer, ziyaretlerine dedesi Ali Dinçer’in kurucu başkanı olduğu Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif’inden başladı. Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden ardından Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert ile Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok’u makamında ziyaret eden Başkan Adayı Ali Dinçer, “Sivil toplum kuruluşlarımız ile hep birlikte istişare halinde olacak ve Çine’yi hep birlikte yöneteceğiz. Sorunları bilen bir ekibiz hep birlikte bu sorunları çözmek için yola çıktık. Allah’ın izniyle göreve geldiğimizde sizlerle birlikte çalışacak ilçemizin kalkınması için ne gerekiyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri













Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA