ALİ DİNÇER: ÇİNE'Yİ GERÇEK BELEDİYECİLİK İLE TANIŞTIRACAĞIZ
Eklenme : 08.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ALİ DİNÇER: ÇİNE'Yİ GERÇEK BELEDİYECİLİK İLE TANIŞTIRACAĞIZ

Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı AK Partili Ali Dinçer, Çine esnaf ve pazar esnafını ziyaret etti.



Çine’de vatandaşlarla buluşan Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer’e, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ve partililer eşlik etti. Vatandaşlarla sohbet eden Dinçer, gördüğü ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “Heyecanlıyım, kararlıyım, bizlerin bu hisselerine ortak olan on binler var, sizlerle beraber hepimizin istediği, herkesin imrenerek baktığı bir Çine’yi inşaa etmek istiyorum. Hemşehrilerimizin önerilerini ve sorunlarını dinledik. Değişimin şart olduğu gerçeğini bir kez daha gördük. Bizi güler yüzü ve hoş sohbetiyle karşılayan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Hep birlikte yüzü gülen, gönlü gülen güzel bir Çine için biz geleceğiz. Çine’ye sahip çıkmak ve geleceğe güzel bir miras bırakmak için çıktığım bu yolda, vereceğiniz destekten alacağım güçle hiç durmadan çok çalışacağım. Size söz veriyorum. Çine’yi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız hep birlikte” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA