ALİ DİNÇER: ÇİNE'NİN BİR BEŞ YIL DAHA KAYBETME LÜKSÜ YOK
Eklenme : 20.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ALİ DİNÇER: ÇİNE'NİN BİR BEŞ YIL DAHA KAYBETME LÜKSÜ YOK

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, yerel seçimler kapsamında ziyaret ettiği Çaltı Mahallesinde, “Çine’nin bir beş yıl daha kaybetme lüksü yok” dedi.



Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Çaltı Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Dinçer’e; AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Kadın Kollları Başkanı Ayşe Tozar ve AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı, Belediye Meclisi Üyesi Adayları, eski ilçe başkanları ve partililer eşlik etti.

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “Gelin önümüzdeki beş sene ne yapacağımızı konuşalım. Çine’nin beş yıl daha kaybetme lüksü yok. Bir yerinden başlamak gerektiğini düşünüyorum. Günü kurtararak Çine’nin sorunlarına çözüm bulmak imkân dahilin de değil. Neler yapacağımız yarışırsa 31 Mart akşamı zaten kimse kaybetmez, Çine ve hepimiz kazanırız. Bizim derdimiz de 31 Mart akşamında da Çine’nin kazanmasıdır. Bunların hepsi ancak sizlerin sayesinde olacaktır. Sanayi alanında büyüme ve gelişim için adımlar atmanın zamanı geldi. Yepyeni bir küçük sanayi sitesi oluşturarak işletmelerimize daha iyi bir altyapı sunuyoruz. Modern tesisler, kolay erişim ve güvenli bir iş ortamıyla sizin için en iyisini sağlamak için buradayız. Yeni hastane açıldıktan sonra eski hastane alanına Huzur evi kurarak yaşlılarımızın huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlayacağız. Kaliteli bakım hizmetleriyle birlikte sosyal etkileşimi destekleyen etkinlikler düzenleyerek yaşlılarımızın ruhsal ve bedensel sağlıklarını koruyacağız. Huzur evlerini modernize ederek, yaşlılarımızın ihtiyaçlarına daha duyarlı bir yaklaşım sunacağız. Kapalı akıllı durak yapacağız. Hayvan barınağı projemizi hayata geçireceği. Artık vize kuyruğuna son Çine'ye TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonunu açacağız. Gençlerimizi unutmuyoruz onlar için E-SPOR merkezi kuracağız. Sineması tiyatro salonu etkinlik alanı olan Kültür merkezi inşa edeceğiz. Katlı otopark ile Çine’nin trafik sorununu ortadan kaldıracağız. Bunların gerçekleşmesi için sizlerin sandığa gittiğinizde oylarınızı Ali Dinçer adına kullanmanızı istiyoruz” diye konuştu.


Haber Resimleri



















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA