ALİ DİNÇER: CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİM
Eklenme : 03.04.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ALİ DİNÇER: CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİM

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer seçimin ardından hemşerilerine seslendi. Dinçer, "Seçim sonuçlarının başta Çine ve Aydın'ımız olmak üzere tüm ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.



AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, "Kıymetli Hemşehrilerim, doğduğumuz bu topraklara, memleketimize hizmet etmek için bir yola çıktık. Çok çalıştık, çok yorulduk ama çok şey öğrendik. Birçok kalbe dokunduk, yeni insanlar tanıdık. Seçim kampanyamız boyunca gece gündüz demeden bizlerin yanında olan Cumhur İttifakı İl-İlçe başkanlarımıza, tüm yönetim kadrolarımıza, teşkilatlarımıza ve desteklerini esirgemeyen tüm herkese can-ı gönülden teşekkür ederim. Seçim sonuçlarının başta Çine ve Aydın'ımız olmak üzere tüm ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Demokrasi şöleni içinde geçen seçim yarışını önde bitiren arkadaşımıza başarılar diliyor, bizlere teveccüh göstererek oylarını esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA