ALİ DİNÇER: BU SEFER ZAFER BİZİM OLACAK
Eklenme : 11.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ALİ DİNÇER: BU SEFER ZAFER BİZİM OLACAK

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer Eskiçine Mahallesinde yaşayan vatandaşlar ile buluştu. Ali Dinçer'in eşi Yeliz Dinçer Mahallesinde eşi için destek istedi.



Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, eşi doktor Yeliz Dinçer'in Mahallesi Eskiçine'yi ziyaret etti. Dinçer tek tek vatandaşla selamlaşarak projelerini anlattı. 

Başkan Adayı Ali Dinçer, "Bir kedere de beni deneyin, pişman olmayacaksınız. Çine’nin ne kadar değiştiğini hep birlikte göreceğiz. Bizim arkamızda devletimiz var. Belediyecilik gönül işi. Eşim Yeliz Dinçer sizin kızınız, Çine’nin evlatlarıyız sizin damadınız olarak bende gönülden çalışarak Çine’yi ve mahallelerine hizmet getirmek için bu yoldayım. Sizler için projeler hazırladık bunları devletimizin gücü ile Çine’de gerçekleştireceğiz. Bizim işimiz gücümüz Çine ve Çineli vatandaşlarımız. Sorunların çözüme ulaşması için, Çine’mizin kalkınması için, gençlerimize iş imkanı sağlanması için, tarım da ve hayvancılıkta üreticiyi ve kaliteyi artırmak için bu yola çıktık. Bir kerede damadınız için 31 Mart seçimlerinde oy kullanın. Biz birlik olursak üstesinden gelmeyeceğimiz hiçbir sorun kalmayacak. Sizlere güvenim sonsuz, inancımız sonsuz. İnanıyorum ki bu sefer zafer bizim olacak inşallah” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA