ALİ DİNÇER BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
Eklenme : 04.12.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ALİ DİNÇER BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayı Ali Dinçer basın mensupları ile bir araya gelerek ilçenin sorunları ve gereksinimleri hakkında bilgiler edindi.



AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayı Ali Dinçer, Arıcıoğlu Ev Böreğinde, yerel basın mensupları ile bir araya geldi. Basın mensuplarının Çine için yerel basının önemli bir yere sahip olduğunu belirten Ali Dinçer, “Bu yola çıkarken en çok güvendiğim kesim gençler birincisi, ikincisi de basın. İlçe Spor Gençlik Müdürlüğü yaptığım dönemlerde de birçok etkinlikler yaptık. Siz de basın olarak bunlara şahitsiniz. Orada yaptığımız etkinlikleri sadece kendimiz görüyoruz. Ama sizlerin sayesinde bu etkinlikler dışarıya yayılıyor ve potansiyelimiz de artıyor. Sizler olmadan Çinemizin kalkınması mümkün değil. Basın bizim için çok önemli, biz kendi yaptıklarımızı biliyoruz ama insanlar bilmiyor. Bunun tanınması ve bilinmesi gerekiyor. Bunu ne niyet ile yaptığımızı anlatabilmek adına sizler bunları sağlayacaksınız. Sizler bizim niyetimizi gördünüz, samimiyetimizi gördüğünüze inanıyorum. Gönüller yapacağız inşallah. Sizler Çine’nin kılcal damarlarına kadar bütün her yerini bizlerden daha iyi biliyorsunuz. Bütün sorunlar sizlere geliyor. Sizler her konuda ilçemizin her konusunda daha vakıfsınız. Sizlerin görüşleri bizim için çok değerli ve önemli. Bu memleketi yeni baştan inşa etmeye çalışacağız. Yanlışları düzeltmeye, çirkinleri güzelleştirmeye çalışacağız. Sizlerin bu konuda katkıları çok büyük bizler için çok değerlisiniz” şeklinde konuştu.

Ali Dinçer sözlerine şöyle devam etti: Kendim sporcu olduğumdan, sporcu ahlakı ile beraber kin ve nefretin olmadığı, hakikaten samimi duygularla çıktığımız bu yolda işimizde gücümüzde Çine. Bizim bir sevdamız var. Biz onun için bu yola çıktık. Çine’nin en iyi yerlere gelmesi için, genç nesilin en iyi yerlere gelmesi için, dişimizden tırnağımızdan, elimizden, ayağımızdan tüm gövdemiz ile bu işe girdik. Bu kararımızda Çine için hayırlı olmasını diliyor ve inanıyorum. Öncelikle buna kendim inandım. İnandığım içinde inandığım bir davaya hizmet etmekten ve bu hizmet aşkını gençlere ve Çine halkına anlatmak istiyorum. Bizim büyük bir hayalimiz var. Niye bir Denizli, bir Kavaklıdere, niye bir Yatağan olmayalım? Hatta onlardan daha da büyük olalım. Çine markalarının yarıştığı, ürünlerinin Çine’nin önüne geçtiği bir ilçe olmasını istiyorum. Yer olarak haritalarda konumu itibarıyla lojistik olarak çok iyi bir yerde olduğunu biliyoruz. Zamanında Çine, Aydın’ın üçüncü büyük ilçesiydi. Bunlar rakamlarla tescillenmiş konular. İnşallah biz Çine’yi her konuda, her platformda öncü bir ilçe yapmak istiyoruz. Efeler ile yarışır hale gelmek istiyoruz. İnşallah bu yolda bizimle olan gönül dostlarımızı, dava arkadaşlarımız ile birlikte yürüyeceğiz. Biz burada siyaset yapıp parti gözetmeksizin, gönlü, yüreği bizimle beraber atan herkesle yola çıkmak istiyoruz.


Haber Resimleri






Halil içöz 05.12.2023 00:01
Ali Başkan a ( Reis) desteğimiz tamdır.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA