ALİ DİNÇER AVCILARA TRAP VE ATICILIK POLİGONU SÖZÜ VERDİ
Eklenme : 19.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ALİ DİNÇER AVCILARA TRAP VE ATICILIK POLİGONU SÖZÜ VERDİ

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Çine Avcılık ve Atıcılık Dernek üyelerine trap ve atıcılık poligonu sözü verdi.



Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ve partilileri ile birlikte Çine Avcılık ve Atıcılık Derneği’ni ziyaret etti. Projelerini açıklayan Başkan Adayı Ali Dinçer, Çine Avcılık ve Atıcılık Derneği için özel bir projeleri olduğunu açıkladı. Dinçer, Çine’ye trap ve atıcılık poligon inşa edeceklerini açıkladı. Dinçer, “Bende sizin içinizden birisiyim. Sizler ile birlikte çok keklik avına katıldım. Burası benim için ayrı bir önem arz ediyor. İlçemizde eksikliği hissedilen trap ve atıcılık poligonunu inşallah sizlerin oyu ile göreve geldiğimizde ilçemize kazandıracağız. Bunlar hayal değil. Çok heyecanlıyım enerjisi çok yüksek bir ekibim ile sizler için koşmak hemen hizmet etmek istiyorum” dedi.


Haber Resimleri












Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA