ALİ DİNÇER: ALLAH BİR DAHA BÖYLE BİR FELAKET YAŞATMASIN
Eklenme : 07.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ALİ DİNÇER: ALLAH BİR DAHA BÖYLE BİR FELAKET YAŞATMASIN

Cumhur İttifakı'nın Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Miraç Kandili dolayısıyla Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler için lokma hayrı yaptı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıldönümü ile Miraç Kandili'nin bir araya gelmesi nedeniyle Cumhur İttifakı'nın Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, tarafından lokma hayır gerçekleştirildi. Lokmalar, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için dualarla dağıtıldı

Çarşı merkez camii önü yapılan hayra, AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı, meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhur İttifakı'nın Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “6 Şubat 2023 depreminin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen acımız devam ediyor. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin, ailelerine sabırlar versin. Çine’de depremzede kardeşlerimiz, abilerimiz, ablalarımız var. Onları ziyaret ederek acılarını paylaştık. Sorunlarını ve isteklerini dinledik. Allah bir daha böyle bir felaket yaşatmasın. Ayrıca Çine halkımızın Miraç Kandilini en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.




Haber Resimleri








Hasan karagöz 07.02.2024 17:49
Değerli meslektaşım yanımızdan geçtin .L Depremde kaybettiğim oğlum için lokma hayırı yaptırıyordum Zahmet edip yanımıza gelmedin Allah kabul etsin bile demedin.Yine de başarılar dilerim


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA