ALİ DİNÇER: ALABAYIR HAK ETTİĞİ DEĞERİ BİZİMLE GÖRECEK
Eklenme : 13.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ALİ DİNÇER: ALABAYIR HAK ETTİĞİ DEĞERİ BİZİMLE GÖRECEK

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “Mahalle konağı projemize Alabayır Mahallesi’nden başlayacağız. Alabayır hak ettiği değeri bizimle görecek” dedi.

 



Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Alabayır Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Adayı Dinçer’e; babası Ömer Dinçer, eşi Yeliz Dinçer, Kardeşi Alp Dinçer, belediye meclisi üye adayları, MHP İlçe Başkanı Kazın Oluç, Esnaf Kefalet Kooperatif Başakın Celal Özden, Şoförler Odası Başkanı Ahmet Sert, AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı, önceki dönem Ak parti ilçe başkanları ve partililer eşlik etti.

 Alabayır’ın AK Parti’ye her seçim gereken desteği verdiğinin altını çizen Başkan Adayı Ali Dinçer, “Çine’nin yaşanabilir bin ilçe haline getirmek için toplumun tüm kesimlerinin görüşüne önem veriyoruz. İlçemizin ve mahallelerimizin sorunları biliyor, plan ve projelerimizi buna göre hazırladık. Hemşerilerimizin tüm önerileri bizler için değerli. Halkımızın izniyle inşallah 31 Mart günü Çine’mizde bir değişime şahit olacağız. Gerçekleştireceğimiz projelerle, devletimizin desteği ile yapacağımız yatırımlarla, Çine ve mahalleleri çağ atlayacak. Görevden değil, gönülden yapacağız belediyeciliği. Bu coşkulu ve samimi karşılama için tüm mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum. Hep birlikte inşallah başaracağız. Biliyorum Alabayır istediği hizmetlerden yoksun. AK Parti’ye destek verdiğiniz için hizmet alamıyorsunuz. Mahalle konağı projemize Alabayır Mahallesi’nden başlayacağız. Alabayır hak ettiği değeri bizimle görecek” diye konuştu.


Haber Resimleri














Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA