ALİ DİNÇER ADNAN MENDERES BULVARI'NDA HALKI SELAMLADI
Eklenme : 24.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ALİ DİNÇER ADNAN MENDERES BULVARI'NDA HALKI SELAMLADI

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Adnan Menderes Bulvarı’nda halkı selamladı. Dinçer, Aşk ile yürüyoruz. Çine Belediyesini alacağız. Zahmeti çekerek rahmete ulaşacağız” dedi.



Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Adnan Menderes Bulvarı’nda vatandaşları selamlayarak esnafa hayırlı işler diledi. Dinçer’e; Eşi Yeliz ve kızı Elif, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı, belediye meclis üyesi adayları ve birçok partili eşlik etti.

AK Parti Teşkilat İlçe Binası önünde konuşan Başkan Adayı Ali Dinçer, “Yorulmadan usanmadan imanlı bir gönül ile aşk ile yürüyen yorulmaz demişler. Bizde aşk ile yürüyoruz İnşallah. Biliyoruz ki Allahu Teala zahmet olmadan önce rahmet vermiyor. Bizde bu zahmeti çekip inşallah rahmete ulaşacağız. Çine Belediyesi’ni de alacağız İnşallah. Biz inanıyoruz sizlerde inanın. Sizlerle olmaktan gurur duyuyorum. Benim arkamda inanmış bir gurup olduktan sonra bizim sırtımız yere gelmez. Tek yürek tek umut tek gönül hep beraber İnşallah Çine’yi kazanacağız. Durmak yok yola devam” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA