ALİ DİNÇER: 25 YILDA YAPILAMAYANI 5 YILDA YAPACAĞIZ
Eklenme : 24.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ALİ DİNÇER: 25 YILDA YAPILAMAYANI 5 YILDA YAPACAĞIZ

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “25 yılda yapılamayanı 5 yılda biz yapacağız” dedi.



Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Mutaflar Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu. Dinçer’e ziyaretinde; AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi ve EYSİM Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, Kömürcüoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ve çok sayıda partili eşlik etti.

DİNÇER: DEVLETİN GÜCÜNÜ ÇİNE’YE GETİRECEĞİZ

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “Burada yaşayan gençlerimizin bizden bir ricası olmuştu. Şehit kardeşimiz Süleyman Güneri’nin çeşmesinin üzerinin kapatılması ve onarımı için mekânı cennet kardeşimizin çeşmesinin üzerini kapattık ve onarımını gerçekleştirdik. Allah mekanını cennet eylesin vatanımız milletimiz var olsun. Allah nasip ederse devletin gücünü Çine’ye getireceğiz. Büyükşehir’de Mustafa abimiz Çine’de bu kardeşinize destek olunuz. Yol yapmak belediye için asli bir görevdir. Ama maalesef onu bile beceremiyorlar. Onların hedefi yıkmak bizim hedefimiz yapmak olsun inşallah. 25 yılda yapılamayanı 5 yılda biz yapacağız” şeklinde konuştu.

ALICIK: ÇİNE’DE BİZ DEĞİŞİMİ KAZANMIŞIZ

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, “Güçlü bir Aydın için Mustafa Savaş, güçlü bir Çine için Ali Dinçer diyoruz. Bakın ben yıllar önce Çine’ye öğretmen olarak geldim. O gün Çine nasıl ise bugün değişen hiçbir şey yok. Ben Mutaflar halkına hayran kaldım. Çine’de biz değişimi kazanmışız. Çine diyor ki biz değişim istiyoruz. Aydın sınıfta kaldı bu yönetimin artık değişmesi gerekiyor” diye konuştu.

SARIBAŞ: BİZ ÇÖZECEĞİZ

AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, “Bu ne güzel bir Çine. Aydın’da Mustafa Savaş, Çine’de Ali Dinçer ile size beş yıl değil nice 5 yıllar hizmet etmek için geliyoruz. Kadınlar çok önemli. Ben bir çocuğum sırtımda milletime hizmet için sahalarda oldum. Sadece Mutaflar’da değil Çine’nin her metrekaresinde yaşayan analarımız, bacılarımızı Sayın Ali Dinçer Bey’e emanet ediyorum. Çine’mizin hizmetsiz yatırımsız geçmiş yıllarını Allah nasip ederse biz çözeceğiz” dedi.


Haber Resimleri
























Osman kural 24.03.2024 20:40
Adamin dibi gercekten halkin adami herkesin yardimina kosan, bir derdi sikintisi oldugunda elinden geleni yapan gercekten halkin adami baskan olmayi hakeden baskan oldugunda daha fazlasini kesinlikle yapacaktir yolu acik olsun insallah gonullerin adami....


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA