AKÇAOVA ÖZEL EĞİTİM SINIFI İSRAF ETMİYOR ÜRETİYOR
Eklenme : 21.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

AKÇAOVA ÖZEL EĞİTİM SINIFI İSRAF ETMİYOR ÜRETİYOR

Akçaova Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı Sınıf Öğretmeni Fadime Kiraz’ın ortaklığında yürütülen İsraf Etmiyorum, Üretiyorum adlı eTwinning projesinde sona gelinerek yapılan çalışmalar sergilendi.

Kocaeli, Samsun, Aydın, Adana, Ordu ve İstanbul ‘dan kurucu ve ortakların yürüttüğü İsraf Etmiyorum Üretiyorum adlı eTwinning projesi; hafif ve orta düzey zihinsel yetersizlikleri bulunan öğrencilerin var olan fiziksel, zihinsel, iletişimsel, sosyal ve duygusal seviyelerini, atık maddelerden farklı materyaller tasarlamalarını sağlayarak öğrencileri de üreten toplumun bir parçası haline getirmek amacıyla başlatıldığını söyleyen Sınıf Öğretmeni Fadime Kiraz geri dönüşüm sayesinde israfın da önüne geçilebileceğinden söz etti. Sergiye çevre okullardan Akçaova İlkokulu Müdürü Seyfettin Çelik, Müdür Yardımcısı Murat Topdemir, Akçaova Lisesi Müdürü Burak Seven ve Müdür Yardımcısı Ali Özkan da katılım sağladı.




Haber Resimleri

















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA