AK PARTİLİ VEKİL BİLEN: CUMHURBAŞKANIMIZ BELKİ DE REKOR KIRACAK
Eklenme : 23.09.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

AK PARTİLİ VEKİL BİLEN: CUMHURBAŞKANIMIZ BELKİ DE REKOR KIRACAK

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Çine’de partilileri ile buluştu. Bilen “Cumhuriyet tarihinde olmamış şeyleri yaptık. Bu seçim çok güzel bir seçim olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız belki de rekor kıracak” dedi.



AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ‘2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' programı dahilinde Çine’yi ziyaret etti. Bilen’i, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz ve partililer karşıladı. Bilen ardından Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok ve Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar’ı makamlarında ziyaret etti.

“Üretmeye devam edeceğiz”

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, “Çiftçinin üreticinin bunların söylediğinin tam aksine çok kazandı. Bazı emekli, dar gelirli grup dediğimiz, sabit gelirliler biraz sıkıntı yaşandı. Onunda tedbirini aldık. Asgari ücreti iki kez artırdık. Cumhuriyet tarihinde olmamış şeyleri yaptık. Enflasyonun üzerinde emekliye, memura, sabit gelirliye maaş artışları yaptık. Bir taraftan dışarıyla mücadele ederken, bir taraftan içeride üretimi durdurmayarak artırdık. Muhalefetin dediği gibi ‘kapanalım, üretimi durduralım, fabrikaları kapatalım, çalışmasın’ işte devlet maaşları da ödesin dediler. Sigorta primlerini almadık, hatta eleman çıkarmasınlar diye bin 100 liraya kadar maaş desteklemeleri yaptık. Dünya küçülürken biz büyüdük. Dünya üretimi durdururken biz üretimimizi artırdık. İhracat rekorları kırmaya başladık. Şu anda Avrupa kapanma dönemini yaşıyor enerji sıkıntısı sebebiyle durağanlığa girdi. Tarımda, ziraatta çalışanlar altın yılını yaşayacak gibi gözüküyor. Üretmeye devam edeceğiz. Birilerini bahsettiği gibi ‘mal ürettik elimizde kaldı’ denecek mahsul Türkiye’de yok. Olmadı Allah’a hamdolsun. Sanayisinden tutun tarıma varıncaya kadar. Her ürettiğimizin dış pazarda mutlaka bir karşılığı oldu. Üretim büyüdükçe bizim hayat standımızda armaya başlıyor. Devlet büyüdükçe sabit gelirliye, esnaf kesimine desteklemelerine devam ediyoruz. Üretimi ve ihracatı özellikle teşvik ediyoruz. Türkiye şu anda Dünyadaki pazar payımızı büyütmeye çalışıyor. Cumhurbaşkanlığımızın önderliğinde” dedi.

“Teknolojide dünyayla rekabet edebilecek durumdayız”

Bilen, “İçimizdekiler Türkiye’nin eski Türkiye olmasını, borç alarak emir almaya devam etmesini arzu ediyor. Vatandaşının hayat standardının yüksek oluşu bize yüksek faizle para vermesine bağlıyor. Biz onu da kestik. Savunma sanayinde ihracatı da bırakın teknolojide dünyayla rekabet edebilecek bir başarıyı da elde ettik. Teknolojik ürünlerde üretebiliyoruz. Yerlilik oranı yüzde 80 ama teknolojide ilk beşin içerisine girecek bir kapasitesine de sahip olduk. Gıptayla izliyor bizi millet ama içeridekiler de maalesef Türkiye yansın, mahvolsun, tarım batsın, sanayi dursun, işsizlik oranı arsın, biz iktidar olalım. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı böyle yeneriz diyorlar. Muhalefet uçan kuşu vaat ediyor, gökteki yıldızları vaat ediyor, akla ziyan şeyler söylüyor. Ayağı yere basmayan, popülizm kokan, hamasi bir davranış siyaseti yürütüyor. En son başlattığımız 500 bin konut hamlesini kendilerince güya alay konusu yapmaya çalıştılar ama vatandaşlar çok güzel yorumlarda bulundu. Bir milyonun üzerinde konut yapmış bir iktidara ‘sen bunlar hayal satıyor diyebilir misin?’. Bunu yapamazlar beceremezler demen ne kadar doğru. Yaklaşık 4 milyona yakın vatandaşın müracaatını Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı projeye ne kadar yoğun ilgi ve destek duyulduğunu gösteriyor. Bu seçim çok güzel bir seçim olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız belki de rekor kıracak. Bizler işin bereketini kaçırmamak için çalışacağız. CHP’ler İstanbul’da ‘halk plaja indi vatandaş denize giremiyor’ demeye başladılar. Halkın plaja inmesini bile yadırgayan, tenkit eden, eleştiren bir zihniyet” şeklinde konuştu.

 

 


Haber Resimleri











Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA