AK PARTİLİ HEYET ÇİNE’DE YAPIMI DEVAM EDEN YARI OLİMPİK SPOR TESİSİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Eklenme : 30.12.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

AK PARTİLİ HEYET ÇİNE’DE YAPIMI DEVAM EDEN YARI OLİMPİK SPOR TESİSİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çine’deki Yarı Olimpik Spor Tesisi’nde incelemelerde bulundu.



TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar ve partilileri ile birlikte Çine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yanında yapımı devam eden Yarı Olimpik Spor Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

 

İlk olarak Aydın İl Gençlik ve Spor Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş ve AK Partili heyet ile birlikte Çine İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Dinçer’i ziyaret eden Savaş daha sonra yapımına başlanan Yarı Olimpik Spor Tesisi’nin inşaat alanını gezerek bilgi aldı.

 

“ÇİNE’YE 45 MİLYON LİRA SPOR YATIRIMI YAPILDI”

Savaş, “Bugün teşkilatımız ile birlikte spor yatırımlarını yerinde incelemek üzere alandayız. Burada bir gençlik merkezi yapılacak altında da büyük bir kapalı spor salonu olacak. Bireysel antrenman salonları da olacak. Toplam proje bedeli yaklaşık 30 milyon liralık bir yatırımdır. Proje 10 ayda tamamlanacak. Son 1 yıl içerisinde de Aydın’da yaklaşık 1 milyarlık spor yatırımları hayata geçti ve yapılması devam ediyor. 10 tane yarı olimpik yüzme havuzu 13 tane gençlik merkezi 119 tane halı saha 6 tane de spor salonu yapıldı. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza milletvekillerimize ve il başkanımıza teşekkür ediyorum. Bunlar bizim uzun zamandır takip ettiğimiz projelerdi. Bu projeler il, ilçe ve gençlerimize hayırlı olsun. Çine’de spor alanında yaklaşık 45 milyon yatırım yaptık. Mahalle muhtarımızdan 3 tanesinin de halı saha talebi var. Bu istekleri de yerine getireceğiz” dedi.


Haber Resimleri











Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA