AK PARTİ EN GENÇ ADAYINI BAĞRINA BASTI
Eklenme : 17.03.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

AK PARTİ EN GENÇ ADAYINI BAĞRINA BASTI

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Furkan Sezer il binasında açıklama yaptı. AK Parti Aydın İl Teşkilatı en genç adayı bağrına bastı. 



AK Parti Aydın Ailesinde en genç milletvekili adayı Çine'de yaşayan Furkan Sezer oldu. AK Parti Aydın İl Binasında yapılan açıklamada Furkan Sezer şu ifadeleri kullanı; Sayın İl Başkanım kıymetli teşkilat mensupları değerli misafirler ve basınımızın güzide temsilcileri hepini, hoş geldiniz. Öncelikle 6 Şubat Kahraman Maraş merkezli 11 ilimizde meydana gelen depremzede ve 15 Martta yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Yıllardır partimize emek veren bir ailenin evladıyım. Bende partimizin aktif bir üyesi olarak heyecan ve şevkle Türkiye Yüzyılında Türkiye için hemen şimdi diyerek buğu burada milletvekili aday adaylığı başvurumu gerçekleştiriyorum. Lise yıllarında yeni seçmen kurucu üyesi olarak katıldığım bu kutlu davamıza 2014-2016 yılları arasında AK Lise Çine İlçe Başkanlığı ve ardindan 2020-2023 yılları arasında da Çine Gençlik Kolları Teşkilatı Başkanı olarak görev yaptım. Bu kutlu davamıza Türkiye Yüzyılı aynı aşk ve heyecanla hizmet etmeye devam edeceğiz. Önümüzün en güzel yıllarını Recep Tayyip Erdoğan'ın davasının tam ortasına denk getiren Allah'a şükürler olsun. Çıktığımız bu kutlu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun. En genç aday adayı olarak diğer aday adayı büyüklerime başarılar dilerim. Hepinize teşekkür ederim.


Haber Resimleri















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Siyâset AKPARTİ

Yazılım EMA