AK PARTİ ÇİNE'DE MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Eklenme : 20.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

AK PARTİ ÇİNE'DE MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Ramazan Ayı dolayısı ile mahalle ziyaretlerine devam ederken iftar sofralarında vatandaşlar ile buluştu. 


Halkın yanında ve onlarla iç içe olmaya gayret gösterdiklerini ifade eden AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Dostlukların sevgi ile beslediği bu mübarek ayda, Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, 3 kademe ilçe teşkilatlarımız, belediye meclis üyelerimizle birlikte mahallelerimizde hemşerilerimizin Ramazanlarını tebrik edip, sohbet ediyor, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletiyoruz. Biz milletimizle hep dertleştik, hep onlarla birlikte olduk. Bayram’dan sonrada mahalle ziyaretlerimize devam edeceğiz. Yılın her günü vatandaşlarımız ile birlikte olmak için gayret ediyoruz. Rahmet, bereket, mağfiret iklimi, 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'e kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu içindeyiz. 11 ayın sultanı Ramazan, bir başka güzel oluyor. Böylesine önemli bir ayda mahallelerimize gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle vatandaşlarımızla hasbihal edip gönül bağlarımızı güçlendiriyor olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan-ı Şerif'ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, sağlık, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.




Haber Resimleri

















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA