AK PARTİ ÇİNE'DE BÜYÜK BULUŞMA
Eklenme : 12.04.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

AK PARTİ ÇİNE'DE BÜYÜK BULUŞMA

AK Parti Aydın Milletvekili Adayları, Çine’yi ziyaret ederek aday tanıtım toplantısında partililerle bir araya gelecek. Toplantı, AK Parti Çine İlçe Binası’nda gerçekleşecek.



AK Parti Aydın Milletvekilleri dün Ankara’da Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısına katıldı. Ankara’dan dönen milletvekili adayları Çine’de partililerle bir araya gelecek.

AK Parti Aydın Milletvekili Adayları Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş, Ömer Özmen, Mustafa Abak, Mehmet Umut Tuncer, Duygu Göğde, Murat Gün ve Mehmet Arkun, Çine’yi ziyaret edecek. Milletvekili adayları, 14 Nisan saat 11:00’de AK Parti Çine İlçe Başkanlık Binası’nda aday tanıtım toplantısına katılacak. Toplantıda milletvekili adayları, partililerle ve Çineli vatandaşlarla buluşacak. Söz konusu toplantıya AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten’in de katılacağı bildirildi.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Kıymetli hemşerilerim. Her şey 14 Mayıs’ta başlamıştı. "Yeter söz de karar da milletindir" ülküsü ve şiarıyla çıktığımız bu kutlu yolda, iradesini temsil ettiğimiz milletimizin üstünde hiçbir güç tanımadan demokrasi bayrağını yarınlara taşımaya ant içtik. Yarın değil, Hemen şimdi. 14 Nisan Cuma günü saat: 11.00’de ilçe binamızda 28. Dönem Aydın Milletvekili Adaylarımızın ve İl Başkanımızın katılacağı Aday Tanıtım Toplantımıza katılımınız bizlere onur verecektir” dedi.


Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA