AK PARTİ ÇİNE'DE ADAY KİM OLACAK
Eklenme : 01.11.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

AK PARTİ ÇİNE'DE ADAY KİM OLACAK

AK Parti Çine’de belediye seçimleri öncesi adaylık konusunda sessizlik hâkim iken adayın kim olacağı ise siyasi kulisleri heyecanlandırmaya devam ediyor.



Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in aday olmama konusunda ısrarlı duruşu devam ederken daha önce CHP’den Çine Belediye Başkanlığına aday olması öngörülen Aydın Büyükşehir ve Çine Belediye Meclis Üyesi Mehmet Utku Şahin, Çine Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kıvrak ve Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut öne çıkan isimler olmuştu. MHP’de de İlçe Başkanı Kazım Oluç’un aday olabileceği siyasi kulislerde konuşulan önemli bir detay olarak gündemi meşgul ederken AK Parti Çine sessizliğe büründü.

AK Parti’de belediye başkanlığı için öne çıkan isimler ise şu şekilde; AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Tarhan, Çine Eski Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik, Çine OSB Başkanı Mehmet Tosun, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, AK Parti Eski Çine Belediye Meclis Üyesi Mutlu Menderes Eşiyok ve hayırsever iş adamı Kömürcüoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA