AK PARTİ ÇİNE TEŞKİLATI'NDA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HEYECANI
Eklenme : 03.02.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

AK PARTİ ÇİNE TEŞKİLATI'NDA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HEYECANI

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın programı için hazırlıklarını tamamladı. Başkan Kandemir, tüm vatandaşları mitinge davet etti. 



AK Parti Çine İlçe Teşkilatı olarak kadın ve gençlik kolları ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın programı için hummalı bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, "Yarın saat: 09.30 ile 11.30 arası merkez parti binası önü, Akçaova, Akdam, Alabayır, Altınabat, Altınova, Bağlarbaşı, Kızılgüney, Bahçearası, Bereket, Camızağılı, Cumalı, Çaltı, Çöğürlük, Doğanyurt, Elderesi, Eskiçine, Hacıpaşalar, İbrahimkavağı, Mutaflar, Soğukoluk, Topçam Mahallelerimizden araçlarımız kalkacaktır. Cumhurbaşkanımızın mitingine katılmak isteyen tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz" şeklinde konuştu. 

Başkan Burhan Kandemir ayrıca; "Bu süre zarfı içerisinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın programı için zamanını ayıran bu kutlu dava için durmadan çalışan ana kademe, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve tüm gayret eden dava arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim" dedi.


Haber Resimleri










Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA