AK PARTİ ÇİNE İLÇE YÖNETİMİ BELLİ OLDU
Eklenme : 23.12.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

AK PARTİ ÇİNE İLÇE YÖNETİMİ BELLİ OLDU

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çine İlçe Teşkilat Başkanı Burhan Kandemir basına yapmış olduğu açıklama ile yeni yönetimde yer alan isimleri kamuoyu ile paylaştı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çine İlçe Teşkilat Başkanı Burhan Kandemir yeni yönetimin; Bircan Kömürcüoğlu, Onur Uçar, Akın Şahin, Ali Uyar, Ayşe Gül Yanar, Bilal Cesur, Bünyamin Akbay, Ercan Yaldız, Erden Kaya, Ertan Uzun, Esma Karcı, Hayriye Keleş, Kenan Şahin, Kıvanç Ahmet Kabataş, Mevlüt Yılmaz, Muammer Boyşah, Muhammet Doğan, Nizamettin Kurt, Öznur Altıntaş, Serkan Sevinç, Servet Dağ, Yasin Yüzügüldü isimlerinden oluştuğunu duyurdu. 

Açıklamasına, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühüyle Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir tarafından 16 Mart 2021  tarihinde kendisine tevdi edilen ilçe başkanlığı görevini o günden bu güne çok değerli yönetici arkadaşlarla birlikte sürdürdük” diyerek başlayan Başkan Burhan Kandemir, “Çine’mizin her türlü sorununu çözmek için  gayret gösterdik. Hepinizin bildiği üzere teşkilatçılık bir bayrak yarışıdır. Bu yarışta sen ben değil, biz olduğumuzda başarılı oluruz. Zaman zaman görev alır var gücümüzle davamız için milletimiz için memleketimiz için çalışır, zaman zamanda görevleri yeni arkadaşlarımıza bırakır tecrübelerimizle onlara destek oluruz. Bu işler gönül işidir, asıl olan görevleri yaparken öz veriyle çalışmak hakkını vermek ve bırakırken huzurlu olmak ve adından övgüyle bahsettirmektir. Her durumda ihtiyaç duyulan yenilenme bizde de hasıl oldu. İş yoğunluğu çeşitli mazeretler veyahut başka görevlerden dolayı arkadaşlarımız bizden görev affı istediler. Bu süreçte beraber çalıştığımız görevden affını isteyen yönetici arkadaşlara tek tek teşekkür ederim.

“ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN”

Bu durum karşısında partimizin kurucuları, teşkilatlarımızda görev almış çok kıymetli dava arkadaşlarımızla, büyüklerimizle istişarelerde bulundum. Çok değerli fikirlerin neticesinde, maziden gençliğe bir çizgi izleyerek, Çine’ye hizmet yolunda beraber yürüyeceğimiz, kutlu davamızdaki bayrak yarışında gece gündüz demeden mücadele edecek yeni yol arkadaşlarımızı açıklıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Çine’mize teşkilatlarımıza hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu. 




Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


ak parti çine

Yazılım EMA