AK PARTİ ÇİNE İLÇE TEŞKİLATI'NIN YENİ YÖNETİMİ TANITILDI
Eklenme : 05.01.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

AK PARTİ ÇİNE İLÇE TEŞKİLATI'NIN YENİ YÖNETİMİ TANITILDI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çine İlçe Teşkilatı’nın Mithat Burhan Kandemir başkanlığındaki yeni yönetimi basına ve kamuoyuna tanıtıldı.

AK Parti Çine İlçe Teşkilat Parti Binasında yılın ilk haftalık yönetim kurulu toplantısında AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mithat Burhan Kandemir yeni yönetimi basına ve kamuoyuna tanıttı. AK Parti Çine İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir, Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Tozar, Belediye Meclis Üyelerinin ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı 2022 yılının ilk toplantısında yeni yönetimin görev dağılımı gerçekleşti.

Toplantıda konuşan AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir yeni yönetimin AK Partiye, teşkilata ve Çine’ye hayırlı olması temennisinde bulunarak yeni dönemdeki hedeflerinin yapılacak olan her iki seçimde çok büyük başarılara imza atacaklarını söyledi. Kandemir yeni yönetimde görev alan isimlerin de bu amaç doğrultusunda mücadele edeceğini ifade etti.

“Kolları sıvayarak sahaya çok güçlü ineceğiz”

Önümüzdeki yıl tüm vatandaşlarımız için parlak ve güzel bir yıl olacağını belirten Başkan Kandemir konuşmasında şunlara yer verdi; “AK Parti şanlı bir mazidir. AK Parti güçlü ve aydınlık bir partidir. AK Parti binlerce yıllık bir çınarın günümüzdeki genç ve taze bir dalıdır. AK Partili olmak demek hakkı ve hakkaniyeti egemen kılmak için gece gündüz demeden yağmur çamur demeden yaz kış demeden uzak yakın demeden çalışmak demektir. AK Partili olmak demek haksız güçlülere karşı haklı güçsüzlerin yanında yer almaya kendine şiar edinme demektir. Kimsesizlerin kimsesi olmak demektir. Zulüm ve haksızlık karşısında tıpkı liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi dimdik durmak demektir. Ak Partili olmak demek Türkiye Cumhuriyeti Devletini yirmi birinci yüz yılın parlayan yıldızı yapmak için gece gündüz durmadan çalışmak demektir. Teşkilatlarımızın gece gündüz çalışmalarıyla büyük hizmetlere imza attık çok büyük işler başardık. Ancak gerek Ülkemizde gerek Çine'mizde yapacak daha çok işimiz var. Katetmemiz gereken daha çok uzun mesafeler var ihmal edilmiş onca yılı telafi etmemiz için var gücümüzle çalışmamız gerekiyor. 2023 yılında yapılacak seçim için kollarımızı sıvamamız ve sahaya çok güçlü bir şekilde inmemiz gerekiyor. Öyle inanıyorum ki 2023 yılı gerek partimiz gerek ülkemiz gerekse ümitlerini Türkiye Cumhuriyetine ve partimize bağlamış olan bütün mazlum ve mağdurlar için parlak ve çok güzel bir yıl olacaktır. İnşallah sizlerin emeği ve gayretiyle ana kadememiz kadın ve gençlik kollarımız bu büyük ailenin bu büyük teşkilatın her birinin gayretleriyle yapılacak olan her iki seçimde çok büyük başarılara imza atacağız. Bu görevler milletimize hizmet için birer vesiledir. Bu şuurla ve inançla yeni yönetim kurulumuz ve yürütme kurulumuz partimize, teşkilatlarımıza ve ilçemize hayırlı olsun.

Yeni Yönetim görev dağılımı

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı’nın Mithat Burhan Kandemir başkanlığındaki yeni yönetiminde; Siyasi ve Hukukî İşler'den sorumlu başkan yardımcısı Bircan Kömürcüoğlu, Teşkilat ‘tan sorumlu Başkan Yardımcısı Erden Kaya, Seçim İşleri'nden sorumlu Başkan Yardımcısı Ayşegül Yanar, Tanıtım ve Medya'dan sorumlu Başkan Yardımcısı Serkan Sevinç, Sosyal İşler'den sorumlu Başkan Yardımcısı Öznur Altıntaş, Yerel Yönetimler'den sorumlu Başkan Yardımcısı Kenan Şahin, Ekonomi İşler'den sorumlu Başkan Yardımcısı Mevlüt Yılmaz, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler'den sorumlu Başkan Yardımcısı Bilal Cesur, Mali ve İdari İşler'den sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammet Doğan , İlçe Sekreteri Onur Uçar.

Yönetim Kurulu Üyeleri; Akın Şahin, Ali Uyar, Bünyamin Akbay, Ercan Yaldız, Ertan Uzun, Esma Karcı Selvitopu, Hayriye Keleş, Kıvanç Ahmet Kabataş, Muammer Boyşah, Nizamettin Kurt, Servet Dağ, Yasin Yüzügüldü.




Haber Resimleri






Ali mersin 05.01.2022 14:56
Burdan ak partililere sesleniyorum...daha once gazetede çikan yol sorununu tekrar yineliyorum...mutaflarda maalesef bi hizmetinizi goremedik...eğer yapmak istiyorsaniz...buyrun size firsat....2 kilometrelik taş dosemesi gerekli.....


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine

Yazılım EMA