AK GENÇLER ÇİNE’DE ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ
Eklenme : 23.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

AK GENÇLER ÇİNE’DE ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

AK Parti Çine İlçe Gençlik Kolları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kutlandığı Çine Yüksel Yalova Stadı’nda çocuklara Türk Bayrağı ve hediyeler dağıtarak yüzlerini güldürdü.

AK Parti Çine Gençlik Kolları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları sevindirdi. Kutlamanın gerçekleştirildiği Çine Yüksel Yalova Stadı’nda Türk Bayrağı ve çikolata dağıttı. AK Parti Çine İlçe Başkanı Egemen Yılmaz ve Yeni Seçmen Birimi Başkanı Batuhan Koca ile birlikte Yönetim Kurulu Üyesi gençler stattaki minikleri mutlu etmelerinin yanı sıra okullara dağıtılmak üzere okuma kitapları ve Türk Bayraklarını Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etti.

AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, “Çocuklarımızı bu anlamlı günde sevindirmek için bir organizasyon düzenledik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102’inci yılını kutlamanın mutluluğunu yaşarken, milletimizin en değerli varlığı, yarınlarımız tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri

















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


23nisan

Yazılım EMA