AFERİN ÇOCUKLAR! MİNİK YÜREKLERDEN BÜYÜK DUYARLILIK
Eklenme : 14.02.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

AFERİN ÇOCUKLAR! MİNİK YÜREKLERDEN BÜYÜK DUYARLILIK

Çine’de yaşayan 10 yaşındaki Zeliha Nisa Coşkun ile 8 yaşındaki Aynur Fidan duyarlılık örneği sergiledi. Minik kızlar satmış oldukları süs takılarından elde ettikleri geliri depremzedeler için bağışlayacak.



Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran deprem tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Binlerce insanın can verdiği, binlerce insanın yaralandığı ve milyonlarca insanın evsiz kaldığı deprem sonrası Türkiye tek yürek oldu. Yürekleri ısıtın bir haberde Çine’den duyuldu. Herkesin depremzedeler için yardıma koştuğu Çine’de yaşayan 10 yaşındaki Zeliha Nisa Coşkun ile 8 yaşındaki Aynur Fidan şehir merkezinde stant açarak depremzedelere bağış yapmak üzere süs takıları satmaya başladı. Elde ettikleri geliri depremden etkilenen kardeşlerine bağışlayacak olan minikler; “Deprem hepimizin yüreğini yaktı. Bizde elimizden geldiğince depremzede kardeşlerimiz için bir şeyler yapmak istedik. Acilen yaraların sarılmasını insanların soğuktan üşümemesini istiyoruz” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA