MUSTAFA SAVAŞ'TAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM YENİDEN AYDIN
Eklenme : 26.12.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

MUSTAFA SAVAŞ'TAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM YENİDEN AYDIN

Adı AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak konuşulan Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, bugün genel merkezde yapılan temayül yoklaması sonrası dikkat çeken bir paylaşım yaptı.



Aydın Milletvekili ve TBMM KİT komisyonu başkanı Mustafa Savaş, AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten'in yanısıra üç kademe ilçe başkanları, belediye başkanları ve milletvekillerinin katılacağı toplantı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Genel Merkezinde gerçekleştirilen temayül yoklamasının ardından manidar bir paylaşımda bulundu.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Savaş’ın “Yeniden Aydın” ibaresini kullanması dikkat çekti. Savaş paylaşımında, “AK Parti Genel Merkezi’nde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında; 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerine yönelik temayül ve istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. #YenidenAydın” ifadelerini kullandı.
Savaş’ın bu paylaşımı gazetemizin duyurduğu aday listesini bir kez daha doğruladı. 


Haber Resimleri





Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Siyaset

Yazılım EMA