Eklenme : 29.09.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

ABDULLAH AFŞİN TOPRAĞA VERİLDİ

Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Çine siyasetinde uzun yıllar aktif rol oynayan Abdullah Afşin sevenleri tarafından toprağa verildi.

Çine’de uzun yıllar Doğru Yol Partisi ve DP İlçe Başkanlığı yapan, Aydın İl Genel Meclisi Üyeliği görevinde bulunan, Çine Belediye Başkan Adayı ve Aydın Milletvekili Adayı olan eski siyasetçilerden Abdullah Afşin, hayatını kaybetti. Koronavirüs nedeniyle Aydın Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde entübe olarak tedavi gören Afşin'in ölümü sevenlerini yasa boğdu. Şevketiye Camisinde kılınan cenaze namazına Demokrat Parti (DP) Aydın İl Başkanı Serhat Emanet, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt ve çok sayıda siyasetçi ile vatandaşlar katıldı. Cenaze namazı Çine Müftüsü Mustafa Türköz eşliğinde kılınırken Abdullah Afşin’in naaşı Kızılgüney Mahallesinde toprağa verildi.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA