34 YILLIK BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ
Eklenme : 24.03.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

34 YILLIK BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ

1837 Eskiçine Tarım Kredi Kooperatif Başkanı Ahmet Çukur, 34 yıl yapmış olduğu başkanlık görevini 10. seçimi de kazanarak sürdürdü.        

1837 Eskiçine Tarım Kredi Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. İki liste ile gidilen başkanlık seçimini mevcut Başkan Ahmet Çukur kazandı. 34 yıldır yapmış olduğu başkanlık görevini 10. seçimi de kazanarak sürdüren Ahmet Çukur tüm ortaklara teşekkür etti.

Bölge ve Merkez Birliği temsilciliklerinde de görev yapan Başkan Ahmet Çukur, “Önümüzdeki dönemde de üyelerimiz için her türlü desteği vermeye hazırız. Türkiyemizin en büyük çiftçi ailesi olan Tarım Kredi Kooperatifimizin değerli üyelerine gece gündüz hizmet ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Bu kutsal görevi bir kez daha benimle birlikte yönetimime bahşeden siz değerli üyelerimize çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Başkan Ahmet Çukur önderliğinde oluşan yeni yönetimlerde şu isimler yer aldı; Dursun Ertaş, Yılmaz Kaygısuz, Davut Akcan, Dursun Uyanık. Denetim Kurulu; Mustafa Soğukkuyu, Erdal Kahraman. Temsilciler; Tufan Öz, Adnan Arslan. 




Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA