3 AS SİGORTA AKÇAOVA'DA HİZMETE AÇILDI
Eklenme : 28.12.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

3 AS SİGORTA AKÇAOVA'DA HİZMETE AÇILDI

S.S. Akçaova Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Nail Uzun’un girişimiyle 3 AS Sigorta A.Ş. Akçaova Esnaf ve Sanatkârlar Şubesi görkemli bir törenle hizmete girdi.



Açılışa; Aydın-Muğla İlleri Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Halit Şakar, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Çine İlçe Jandarma Komutanı Memiş Arı, Çine Müftüsü Yahya Ofşin, Çine Emniyet Müdürü Öner Oflaz, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayları Engin Tetik ve Ali Dinçer, İl ve ilçelerden Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri ve Esnaf Odaları Başkanları ve banka müdürleri, muhtarlar, ortaklar ve davetliler katıldı. Açılışta davetlilere tavuklu pilav, ayran ve tulumba tatlısı ikram edildi. Başkan Uzun, açılışa katılan davetlilere teşekkür etti.


Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine Akçaova

Yazılım EMA