11 YAŞINDAKİ ENES DUYARLI DAVRANIŞI İLE TAKDİR TOPLADI
Eklenme : 24.02.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

11 YAŞINDAKİ ENES DUYARLI DAVRANIŞI İLE TAKDİR TOPLADI

Çine’de yaşayan 11 yaşındaki Enes Aydın depremzede misafir çocuklar ile arkadaş oldu kendi oyuncaklarını onlarla paylaştı.



Çine’de yaşayan 11 yaşındaki Enes Aydın, Eğitim-Sen Çine Temsilcisi Alp Özerdem’in aracılığı ile Çine’de misafir edilen depremzede 9 yaşındaki Ardıl ve 6 yaşındaki Rüzgar ile arkadaş oldu. Depremde evlerini kaybeden çocukların acılarını yüreğinde hisseden Enes Aydın oyuncaklarını hediye etti. Aydın ayrıca yeni arkadaşlarının ihtiyaçlarının karşılanması için bir nebzede olsa yardımcı olmak için kumbarasında biriktirmiş olduğu paralarını da takdim etti. Eğitim-Sen Çine Temsilcisi Alp Özerdem, “Enes kardeşimiz bizden yardım isteyerek depremzede misafirlere yardımcı olmak istedi. Bize de onları buluşturmak düştü. Bu süreçte bu gibi birçok hikâyeye tanıklık ettik. Çocuklarımızın bu şekilde duyarlı ve yardımsever büyüyor olmaları biz eğitimcileri çok mutlu ediyor” dedi.


Haber Resimleri







Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA